Zithoek Actie bij feelathome

< terug

Een zithoek die past bij jouw persoonlijke stijl.

Overweeg je dit jaar een nieuwe zithoek? 
Tot en met maandag 15 februari zijn er speciale actievoorwaarden op al onze zithoeken, zetels, salontafels, poefs en tapijten.
Maak meteen een afspraak, en kom eens langs. Wij adviseren je graag bij de keuze van je nieuwe zithoek.

Maak een afspraak

 

PERFECT GEPAST

De meeste van onze zithoeken zijn super-modulair. Dit wil zeggen dat heel wat zitelementen in verschillende breedtes én dieptes bestaan. Breng je plannen of afmetingen mee. Onze interieurarchitecten werken je zithoek volledig op maat van jouw leefruimte uit.

 

Meer zithoeken en fauteuils

OVER SMAKEN EN KLEUREN

Voor de bekleding van je zitbank zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. De keuze van de kleur en de bekleding is allesbepalend voor de look en de sfeer van je zithoek. Kom eens langs, en we zoeken samen uit welke uitvoering perfect bij jou persoonlijke stijl past.

 

ZIT JE WEL GOED?

Kijk ook verder dan enkel het uiterlijk van je zetel. Besteed zeker voldoende aandacht aan het zitcomfort en de ergonomie. Let op de juiste zitdiepte en -hoogte, en de hardheid van de kussen. Veel zetels zijn ook voorzien (afneembare) hoofdsteunen of dubbele rugkussens. We hebben zelfs een zithoek met een ingebouwde electronische relaxfunctie.

HET PLAATJE KLOPT

Je zithoek wordt pas écht cosy als je hem afwerkt met een bijpassend tapijt, eventueel een extra fauteuil, een opvallende poef, ...
Kom eens langs, laat je inspireren, laat je adviseren. Samen werken we de perfecte zithoek uit, waarvan je nog jarenlang zal kunnen genieten. 


Kijk eens binnen bij onze klanten