Binnenkort een nieuw interieur?

< terug

Nieuw interieur voor feestdagen

feelathome is meer dan een winkel alleen. Wij begeleiden immers ook jouw totaalproject.

Zithoek, eetplaats, keuken, badkamer, slaapkamer, terras, poolhouse... wij inspireren, begeleiden en creëren een nieuwe sfeer zodanig dat ook jij je écht thuis voelt.

Laat ons eens naar jouw plannen kijken

Vaak zijn wij betrokken van in het begin van het project wat zowel een nieuwbouw als een verbouwing kan zijn. Meestal hebben onze klanten reeds een uitgetekend plan van een architect. Op basis van dit plan geven wij alvast ons eerste advies van wat mogelijk is naar de inrichting van de ruimtes toe. Af en toe heeft dit zelfs een aantal wijzigingen op de plannen tot gevolg. Wanneer een plan voor ons ligt dan kijken wij immers samen met jou verder dan het puur technische en architecturale. Bij ons staan functionaliteit, kindvriendelijkheid, gezelligheid en het creëren van een thuisgevoel centraal.

Op elkaar afgestemde tijdloze materialen zijn het begin van alles

Een volgende stap die eventueel samen kan genomen worden is de begeleiding in materiaalkeuzes. Op de markt is er momenteel een enorm aanbod en zie je als bouwheer tussen het bos de bomen niet meer. Meestal heb je ook een verkoper tegenover jou die natuurlijk zijn product probeert te verkopen. Wij geven op dat vlak neutraal advies en wijzen je de weg. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze materialen mooi op elkaar afgestemd zijn en zo het begin zijn van de creatie van de sfeer die je wenst. Wij verliezen daarbij het tijdloze karakter ervan zeker niet uit het oog want dan kan je in de toekomst nog alle mogelijke richtingen uit.

Koester wat je reeds hebt

Wij vertrekken ook vanaf een bestaande situatie. Te vaak denken mensen dat om een nieuwe sfeer te creëren alles eruit moet, er muren moeten sneuvelen, moet bijgebouwd worden,... Dit is zeker niet het geval! Je zou verstomd staan van het vernieuwend effect dat je reeds kan bereiken door jouw huidige meubelen eens anders te plaatsen, zelfs eens iets van de zolder te halen en er dan nog wat nieuwe elementen aan toe te voegen. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij zorgen echt voor het “voor” en “na” effect!

Kleur en stoffen maken het verschil

Het samenstellen van het juiste kleurenpallet is essentieel in het creëren van de sfeer die je wenst. Het geven van kleuradvies gaat bij ons verder dan het kiezen van de juiste kleur voor de verf. Er wordt ook rekening gehouden met alle andere elementen in de ruimte zoals de vloerbekleding, de gordijnen, de tapijten, de gebruikte houtsoorten voor de meubelen,...

Wij beschikken immers over de meest recente kleurenkaarten qua verven zoals Trimetal, Sikkens, Farrow & Ball, Flamant,... en ook uitgebreid aanbod qua stoffen van Designers Guild, Carlucci, Romo, Sahco, Kirby House,...

Wij kleden het geheel aan tot in de kleinste details

Van inplanting van meubelen, inpassen van zithoeken, maten van tapijten, de mooi gedrapeerde gordijnen tot het aankleden met de kleinste decoratiedetails... zo komen wij tot een mooi afgewerkt geheel!

Wij maken hiervoor niet alleen gebruik van de collecties die wij zelf in de winkel voeren, maar stellen eventueel ook andere merken voor die beter bij de stijl en sfeer passen die je wenst.

Kom eens bij ons langs !

Kom even langs en dan bespreken wij hoe wij ook jouw project kunnen aanpakken. Breng eventueel al een plannetje mee, foto’s van de huidige sfeer of van wat je ervan wenst te maken. Tot binnenkort misschien!