Advies en totaalinrichting van je huis én je tuin

< terug

Wat we doen

Of je nu op zoek bent naar de laatste accessoires voor de inrichting van je woning of terras, of nood hebt aan een totaalvisie voor je interieur, bij feelathome zit je juist. Wij staan klaar en geven je advies op maat. Onze persoonlijke aanpak is een van onze sterkste troeven.

 

Twee huizen en veertig buitenruimtes ter inspiratie

Kom langs en ontdek onze unieke mix van tijdloos Belgisch, Italiaans en Scandinavisch design. In onze twee open huizen met bijhorende tuinen ontdek je overal sfeervol ingerichte ruimtes die inspiratie geven en laten zien welke combinaties van design, materialen, kleuren en structuren écht werken. Het zit ‘m in de details, daar zijn wij van overtuigd.

We willen je aansporen om je favoriete stuks ook eens uit te proberen. Ga erin zitten of liggen en voel of dit is wat je zoekt. Het esthetische is belangrijk, maar het functionele evenzeer.   

 

Deel je droom

Wil je dat wij jouw interieur vormgeven? Dat we van jouw buitenruimte een sfeervolle plek maken? Maak dan best een afspraak zodat wij een zee van tijd kunnen voorzien voor een persoonlijk gesprek.

Vertel ons hoe je leeft, wat jouw persoonlijke stijl is, en wat je van ons verwacht. Hoe meer input jij ons geeft hoe concreter ons advies zal zijn. Aarzel niet om ons al heel vroeg bij je droom te betrekken, het zal onze toegevoegde waarde alleen maar doen stijgen.

 

Moodboards en 3D-visualisaties

Eens we weten waar jij naartoe wilt met je interieur of exterieur, stellen we alles -onze creativiteit, feeling en twintig jaar ervaring- in het werk om dat te realiseren. Soms gebeurt het dat we bij je langs komen om de omgeving aan te voelen.

Dan gaan wij aan de slag. We maken een gedetailleerd plan en een moodboard waarin we alle materialen, kleuren, sferen en structuren samenbrengen. Soms werken we een 3D-simulatie uit om onze ideeën nog beter te visualiseren.

Dan breekt een spannend moment aan: onze ideeën met jou delen en jouw reactie zien. We overlopen alles samen en op basis van jouw feedback kunnen we ons voorstel nog verfijnen.

 

Full-service

Voelt het goed? Ben je klaar voor jouw unieke leefruimte? Geweldig! Vanaf nu zetten we jouw totaalproject om in werkelijkheid. feelathome staat gekend om haar full-service: onze eigen ervaren monteurs zorgen voor een feilloze oplevering, en dit in binnen- en buitenland. Voor de finishing touch sturen we nog een styliste langs. Het kleinste object kan het plaatje helemaal afmaken. Het zit ‘m in de details, maar dat wist je natuurlijk al! 

    

Maak meteen een afspraak

Bekijk nu onze openingsuren en adres >

 

 

Zien we elkaar in de winkel?

4 dagen per week ben je welkom bij ons, ook zonder afspraak.
Wil je graag zeker zijn dat we alle nodige tijjd voor jou kunnen vrijmaken?
Maak dan een afspraak via onze online afsprakenmodule of bel ons op.

 

  • Maandag –  open van 10u tot 18u
  • Dinsdag – gesloten
  • Woensdag – gesloten
  • Donderdag – gesloten
  • Vrijdag – open van 10u tot 18u
  • Zaterdag – open van 10u tot 18u
  • Zondag – open van 13u tot 18u

 

Maak een afspraak en kom langs 

 

Benieuwd naar wat onze adviseurs bij andere klanten deden?

Bekijk onze realisaties >

Recente projecten