Totaalrenovatie van een 70's villa

< terug

Voor de renovatie van een modernistische villa uit de jaren '70 werd vertrokken van wat behouden moest worden, en hoe dit aangepast kon worden aan de hedendaagse normen van energie en comfort.

Van bij het begin van het project werd feelathome mee betrokken bij de totaalinrichting van deze ruime woning én de tuinen en terrassen rondom.

Door gebruik te maken van een warm kleurenpallet met luxueuze en authentieke materialen, werden de grote volumes omgetoverd tot gezellige en uitnodigende leefruimtes.

In de leefruimte, op een plaats waar de ochtendzon binnenvalt, werd een gezellig hoekje gecreeërd met een lage Flexform Fly tafel en een uitnodigende halfronde Flexform Guscio sofa.

De 2 Flexform Feel Good fauteuils zijn draaibaar en hierdoor heerlijke comfortabel. Het geheel werd afgewerkt met een rond JoV Anke tapijt.

De keuken werd samen met de interieurarchitecten van feelathome ontworpen en uitgetekend, en op maat gemaakt door ervaren schrijnwerkers.

De NY11 barkrukken zijn van het Scandinavische Norr11, het walnoot Biblio wandrek van Porada geeft een gezellige en huiselijke uitstraling aan de keukenruimte.

Overal in de woning zijn doorzichten ingewerkt, waardoor alle ruimtes met elkaar verbonden zijn. De ontbijthoek heeft een op maat gemaakte zitbank en Torpo eettafel met 2 comfortabele Artifort Beso stoelen met afwasbare stof.

Van hieruit kijk je uit op het terras met de Dedon Tibbo eettafelset in massief teakhout.

 

De living moest vooral warm, gezellig en heel uitnodigend worden. De royale Flexform Groundpiece sofa met donzen zit- en rugkussens werd aangevuld met een extra Porada Vera fauteuil en een aantal poefs. Zo is er zeker genoeg zitplaats voor alle leden van het gezin en hun vrienden.

De Calvi salontafeltjes werden op maat gemaakt, met een blad in notelaar en in Halchimia.

Met extra kussens en plaids maak je het extra gezellig. De donkere wand in zwart geborsteld hout geeft een geborgen gevoel.

De slaapkamer kreeg de allures van een chique boutiquehotel, met het volledig gestoffeerde bed, het tactiele behang en linnenkleurige beddengoed en gordijnen.

De ronde vorm van het notenhout Poliform Onda nachtkastje geeft een zachte toets aan de ruimte.

Bij feelathome vinden we het belangrijk dat binnen én buiten bij elkaar aansluiten. De verschillende terassen van het huis werden ingericht met teakhouten meubels van oa. Tribu, Dedon, Gloster.

De Tribu Pure sofa is gestoffeerd met weer- en chloorbestendige outdoor stoffen, wat handig is na een duik in het zwembad. Met de 2 Gloster Fern fauteuils en extra Paola Lenti Float poefs is er altijd plaats genoeg voor iedereen die wil komen genieten!

Centraal op het terras, en handig geleden vlakbij de keuken, staat de grote Dedon Tibbo eettafel.

De dikke, donzige kussens op de Dedon Tibbo stoelen nodigen uit tot urenlang tafelen.

Wil je ook advies voor de inrichting van jouw interieur?

Wij vinden het erg belangrijk dat de inrichting van je huis en tuin bij je levensstijl past. Daarom luisteren we graag eerst naar je verhaal en kiezen daar de perfecte meubels bij uit. 

• Breng je plannen, afmetingen en foto's mee, zo kunnen we meteen concreet aan de slag

• Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts

• Totaalinrichting van A tot Z: van advies tot de plaatsing bij jouw thuis, wij doen alles zelf 

Kom langs wanneer het voor jou past

We maken altijd tijd voor jou, ook als het druk is. 

Of lees eerst meer over ons interieuradvies en hoe wij te werk gaan