Uitkijk over de stad

< terug

Dit hoekappartement op de 7e verdieping met rondomrond overdekte terrassen biedt alles wat we verwachten bij hedendaags stedelijk wonen.

Op het royale JoV-tapijt kwam een grote modulaire Indera LuV-zithoek met ingewerkte relax-elementen en 2 op maat gemaakte salontafeltjes. In het multimedia-meubel van Lema worden alle snoeren en apparaten netjes weggeborgen.

De grote schuiframen van de ruime zithoek geven uit op een overdekt terras, waar we een met 2 cosy Dedon Mbrace Wingchairs een gezellig outdoor loungehoekje maakten. Op datzelfde terras staat een lange, smalle Illum eettafel met stoelen van het Belgische Tribu waar makkelijk 8 gasten kunnen aanschuiven.

In de eetkamer werd de op maat gemaakte Malines tafel gecombineerd met 8 Hera stoelen van Flexform. De dimbare plafondlamp van Penta geeft altijd het juiste licht. 

De eetkamer grenst aan de keuken met een aparte ontbijthoek. Het hoekterras daar kreeg een ronde Vieques eettafel met Bitta armstoelen, beiden van het Spaanse Kettal. Daarboven werd een een Heatsail terrasverwarmer geplaatst, zodat het er altijd aangenaam warm is.

Wil je ook advies voor de inrichting van jouw interieur?

Wij vinden het erg belangrijk dat de inrichting van je huis en tuin bij je levensstijl past. Daarom luisteren we graag eerst naar je verhaal en kiezen daar de perfecte meubels bij uit. 

Op dit moment werken wij enkel op afspraak.
Bel ons op, of maak een online een afspraak via onze afsprakenmodule

Maak meteen een afspraak en kom langs

• Breng je plannen, afmetingen en foto's mee, zo kunnen we meteen concreet aan de slag

• Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts

• Totaalinrichting van A tot Z: van advies tot de plaatsing bij jouw thuis, wij doen alles zelf 

  

Online afsprakenmodule

 

Of lees eerst meer over ons interieuradvies en hoe wij te werk gaan